0479377
 • Månadstoppen
  Pris # Vad Värde
  Totaltoppen
  Pris # Vad Värde
  1 En drömresa till NHL, samt äran att titulera sig som Värmlands bästa hockeytippare! ca. 17000
  2 Middag för två personer i Löfbergs Lila Arena under en slutspelsmatch. ca. 1100
  3 Fyra månaders prenumeration på Värmlands Folkblad 877 kr
  Hemmamatchomgång
  Pris # Vad Värde
  1 Två ståplatsbiljetter till kommande hemmamatch ca. 210 kr
 • Hemmamatchomgång
  Efter varje hemmamatch vinner den tippare som angivit rätt resultat samt varit närmast rätt i tid för första målet, två ståplatsbiljetter till nästkommande hemmamatch.

  Månadsvinnare
  Efter varje månadsslut vinner de bästa tipparna i månadstoppen fina priser från våra samarbetspartners. Vid samma poäng är det tid för första målet som är avgörande. Månadstoppen nollställs varje ny månad.

  Ettan och tvåan vinner dessutom en plats till finalspelet om drömresan till NHL. Ettan tar med sig två (2) poäng till finalspelet och tvåan i månadstoppen tar med sig en (1) poäng. Vid fler topplaceringar under säsongen ackumuleras antal poäng man tar med sig, men man kan endast vinna en plats per person i finalen.

  Slutspelet
  Vinnaren av slutspelet koras till Värmlands bästa Hockeytippare efter grundseriens slut. Första priset är drömresa till NHL under hösten 2017 för en person. Möjlighet att köpa till ytterligare en plats finns såvida inte resan blir slutsåld. För att resan ska bli av förutsätts det att gruppresan från Värmland uppnår sitt minimum av resenärer. Om resan inte blir av erhåller vinnaren ett presentkort från Karlstad Airport på 16 700 kr. För att vinna måste du vara över 18 år.

  Särskiljning
  För att skilja tippare på samma poäng åt, kommer den genomsnittliga tidsdifferensen under hela tävlingsomgången (omgång, månad, slutspel) att fälla avgörande vem som tar hem äran, berömmelsen och priserna. Samtliga priser kommer från hockeytipset och dess samarbetspartners. VF-anställda är utom tävlan och kan därför inte vinna några priser. Om du angivit felaktig information som leder till att vi inte kan få tag i dig vid eventuell vinst, så går vinsten vidare till nästkommande tippare.

  Kontakt vid eventuell vinst
  Vinnarna kontaktas via e-post.
  Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

 • Tävlingsregler och instruktioner

  Innan du kan komma igång och tippa så måste du skapa ditt konto för Hockeytipset. Välj ”Skapa konto” och följ instruktionerna.

  Tippa resultat i Färjestads matcher under säsongen 2016/2017. Resultatet avser ordinarie speltid, efter 3 perioder. Ange även i vilken minut/sekund som första målet görs. Detta är utslagsgivande när flera tippare uppgett samma resultat. Skulle flera tippare ha rätt resultat och samma tid för första mål är det en i systemet inbyggd lottning som avgör vem som avgår med segern. 

  Så här räknas poängen:

  • Rätt resultat - 7 poäng
   Rätt vinnare och rätt antal mål på ett av lagen – 5 poäng
   Rätt vinnare (motsvarande 1X2) - 3 poäng
   Rätt antal mål på ett av lagen - 1 poäng

  Vinnaren efter varje hemmaomgång vinner två ståplatsbiljetter till nästkommande hemmamatch. 

  Varje månad koras två finalister som kommer att tävla om slutsegern och en drömresa till NHL. Månadsvinnaren tar med sig 2 poäng och tvåan tar med sig 1 poäng till hockeytipsets slutspel. Man kan endast ha en plats i finalen, men poängen man tar med sig ackumuleras ihop under säsongen. Hockeytipsets grundserie sträcker sig fram till och med 14 februari. Efter den 14 februari kan du tippa hela säsongen ut men då utanför tävlan.

  Slutspelet kommer ske genom utslagning, första omgången tippar samtliga 12 finalister på samtliga matcher under ett matchdatum. De sex bästa går vidare till omgång två där nya matcher ska tippas. De tre bästa går vidare till en finalomgång där årets Hockeytippare kommer att koras. De som blir slutspelsklara kommer bli kontaktade för tävlingsregler under slutspel. Finalomgången med de tre bästa tipparna kommer att ske på FBK:s hemmamatch, kan du inte närvara går finalplatsen vidare till den som står näst på tur. 

  De bästa tipparna varje månad erhåller fina priser från våra samarbetspartners.

  I slutspelet kommer finalisterna från Hockeytipsets grundserie att tippa samtliga omgångar för samtliga lag. Samma poängsystem gäller som under grundserien. Finalisterna kommer att kontaktas i februari för att presenteras i Värmlands Folkblad. 

  Vunna priser och biljetter hämtas hos VF på Säterivägen 7 i Karlstad. För biljetter gäller senast kl. 16 matchdagen eller fredagen innan, om matchen spelas på en helgdag.

  Särskiljning

  För att skilja tippare på samma poäng åt, kommer den genomsnittliga tidsdifferensen under hela tävlingsomgången (omgång, månad, slutspel) att fälla avgörande vem som tar hem äran, berömmelsen och priset.

  Samtliga priser kommer från hockeytipset och dess samarbetspartners. 
  Om du angivit felaktig information som leder till att vi inte kan få tag i dig vid eventuell vinst, så går vinsten vidare till nästkommande tippare.

  VF-anställda är utom tävlan och kan därför inte vinna några priser.

  Vinnarna kontaktas via e-post.
  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  Så här tippar du!

  • Klicka på ”Tippa match!” eller ”Tippa!”. 
  • Vill du ändra din tippning, väljer du ”Ändra” 
  • Du kan tippa ända fram till nedsläpp! 
  • OBS att tipset gäller ordinarie matchtid.

  VF tar inte ansvar för eventuella serverhaverier eller dylikt som förhindrar att tippningar kan läggas sent. Var ute i god tid och justera hellre ditt tips sent om du önskar för att garantera dig att du har ett aktuellt tips.